Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Grzegorz Stasiak Daniel Dz Kacper102 Sławomir Bołoz (1767 niezalogowanych)
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Gorzej juz nie mozna,niz porownac siebie,do nocnego kota!
Co to ma niby byc?W dzien boisz sie wychodzic z domu,czy cierpisz na swiatlowstret ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
AndersB 2-10 osób to sie na orgietke zanosi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
PJo napisał:
AndersB 2-10 osób to sie na orgietke zanosi przynajmniej bezpośrednia, wali wprost, lubie takie
a jakie warunki trzeba spełniać oprócz czystych pachnących skarpet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Lady Gaga
(nightcat)
Wiking
Ufff, nareszcie ktoś normalny planowany termin piątek lub sobota albo 2 dni z rzędu jak ktoś wytrwały gdzie, myślę, że okolice centrum. Może Solli plass albo Nationaltheatret albo klub Lawo (też w okolicach) w każdym bądź razie żadne karaoke itp. może na razie poczekajmy aż zgłoszą się zainteresowani a potem można wybrać coś co każdemu pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Anders,to ty baba w przebraniu jestes? Ty cyganie !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Lady Gaga
(nightcat)
Wiking
W dzień pracuję, a w weekend chciałabym się rozerwać i oderwać od szarej codzienności jaką jest niewątpliwie praca w obcym kraju.... chyba lepsze to niż dowartościowywanie się poprzez riposty dla każdego użytkownika MN a nightcat - profil stworzyłam specjalnie z myślą o tym poście więc nazwa jakoś sama przyszła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Lady Gaga
(nightcat)
Wiking
trzeba mieć cycki ! Anders B
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Pani psycholozka ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pieknis napisał:
Anders,to ty baba w przebraniu jestes? Ty cyganie !!wyraźnie napisała że 2-10 osób...
liczyłem na to że zmieniła zdanie jak napisałem że kopyta mi nie jadą jak jej współlokatorom
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Lady Gaga
(nightcat)
Wiking
pieknis napisał:
Pani psycholozka ?

Nie, ale znam się a ludziach co nieco. Trzeba być wszechstronnym a nie tylko "piękniś"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok